detector.media
12.09.2011 12:03
Головним редактором журналу Motor News став Андрій Волощенко

Головним редактором щомісячного автомобільного журналу Motor News призначений Андрій Волощенко. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи «Автоцентр».

 

Андрій Волощенко працював оглядачем в журналі «Капітал» та газеті «Бізнес», працював тест-редактором, редактором розділу, заступником головного редактора в тижневику «Автоцентр», займав посади головного редактора каталогу «Нові автомобілі» і головного редактора цифрових версій журналів Медіагрупи «Автоцентр», роботу над якими він продовжить і надалі.

 

За словами Андрія Волощенка, Motor News продовжить розповідати про ексклюзивні автомобілі: «З моменту заснування Motor News слідував найсучаснішим трендам. Спочатку це була альтернатива пострадянським журналам - у виданні використовувалися якісні німецькі та британські матеріали. Згодом у ньому з'явився сильний блок авторських робіт журналістів редакції, які отримали можливість тестувати новітні та ефектні автомобілі. З розширенням ніші лайф-стайл журналів Motor News змінив формат і структуру, щоб відповідати новим читацьким запитам. І ось тепер, в епоху цифрової медіареволюціі, Motor News отримає новий імпульс свого розвитку», - коментує новий головний редактор.

 

Нагадаємо, на початку вересня цього року з посади головного редактора журналу Motor News пішов Микола Захаренков, якого було призначено головредом щомісячного автомобільного журналу «України за кермом».

 

Motor News - щомісячний журнал. Видається з 1995 року. Раз на рік виходять також каталоги «Motor News Автокаталог» та «Motor News Мотокаталог». «Автоцентр» придбав журнал Motor News та реструктурував редакцію у 2009 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY