«Автоцентр» придбав журнал Motor News та реструктурував редакцію

7 Липня 2009
11757
7 Липня 2009
18:02

«Автоцентр» придбав журнал Motor News та реструктурував редакцію

11757
«Автоцентр» придбав журнал Motor News та реструктурував редакцію

ІА «Автоцентр» придбав журнал Motor News та реструктурував редакцію. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Тепер, з появою ще одного автомобільного видання в портфелі медіагрупи, підготовку контенту для автомобільних видань здійснюватиме об'єднана редакція.

 

Шеф-редактором об'єднаної групи автомобільних журналів призначено Олега Василевського, головного редактора «Auto Bild Украина». Головним редактором журналу «Auto Bild Все ведущие» залишається Сергій Волощенко, а головним редактором Motor News - Микола Захаренков.

 

ТОВ ІА «Автоцентр» є складовою медіагрупи AC Media - 38 друкованих видань, 15 інтернет-сайтів, Перший автомобільний телеканал, рекламна агенція. Зокрема ІА «Автоцентр» видає журнал «Автоцентр», каталог оголошень «Автобазар», журнал «Комерційні автомобілі» тощо.

 

Motor News - щомісячний журнал. Видається з 1995 року. Раз на рік виходять також каталоги «Motor News Автокаталог» та «Motor News Мотокаталог».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11757
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читатель МН
5416 дн. тому
Нуууу! Тоже мне новость! Ребята, Автоцентр преобрел MOTORNEWS еще 3 года назад, но это скрывалось! К чему эти игры! "Телекритика" могла бы и знать такую новость!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду