«Всіх своїх» з Байрак дивились гірше за шоу з Нагієвим

7 Вересня 2011
12435
7 Вересня 2011
14:29

«Всіх своїх» з Байрак дивились гірше за шоу з Нагієвим

12435
«Всіх своїх» з Байрак дивились гірше за шоу з Нагієвим

5 вересня прем'єра другого сезону ток-шоу «Всі свої» з новою ведучою Оксаною Байрак на «Інтері» взяла рейтинг 2,79%, частку 14,36%, вибірка «Вся Україна», аудиторія 18+ (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

За вибіркою «50 тис.+» показники програми нижчі - рейтинг 2,8%, частка 11,89%.

 

Таким чином, прем'єра з Оксаною Байрак мала нижчі за середні показники шоу «Всі свої», коли його вів Дмитро Нагієв.

 

Нагадаємо, проект з Дмитром Нагієвим виходив на «Інтері»  з березня по травень 2011 року і в середньому мав частку 15,1% за «Всією Україною» та 12,94% за «50 тис.+».

 

Також показники «Всіх своїх» нижчі за середні каналу, оскільки минулого тижня (28 серпня- 4 вересня) «Інтер» мав частку 16,41% за «Всією Україною» та 14,84% за «50 тис.+».

 

Як повідомляла ТК, у новому сезоні Дмитро Нагієв вестиме реаліті-шоу на «1+1» «Мама в законі».

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться у глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12435
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду