Розпочався відбір до «Журналістики цифрового майбутнього»

7 Вересня 2011
4640
7 Вересня 2011
13:44

Розпочався відбір до «Журналістики цифрового майбутнього»

4640
Розпочався відбір до «Журналістики цифрового майбутнього»

Освітній проект «Журналістика цифрового майбутнього» (організатори - фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянська школа журналістики) оголосив конкурс на навчання у 2011 - 2012 роках.

 

Як зазначається у повідомленні фонду, метою проекту є долучення журналістів та редакторів до цифрової культури нових медіа. Слухачі отримають знання та навички цифрових технологій збору, обробки та розповсюдження інформації від найкращих українських та закордонних викладачів.

 

Навчання відбувається у вигляді тижневих модулів протягом 8 місяців. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій.

 

Квітневий модуль є виїзним (цього року - редакції Вашингтону та Нью-Йорку), його пропонують найкращим слухачам за результатами роботи протягом усього періоду навчання.

 

Заявки на участь у проекті приймаються з 7 вересня по 3 жовтня 2011 року (включно).

 

Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати такі документи:

 

  • - заповнену аплікаційну форму, де зазначається рівень освіти апліканта, його досвід та характер медійної діяльності, рівень володіння комп'ютером та рівень знання англійської мови (форма заявки є на сайті проекту);

 

  • - лист підтримки роботодавця, в якому би зазначалося, що роботодавець не заперечує проти відсутності працівника на робочому місці протягом його перебування на навчанні (на увесь термін навчання - 8 тижнів протягом 8 місяців);

 

  • - зразки цифрових творчих доробків (фотографій, аудіо- чи відео доробків, блогів чи сайтів), які би демонстрували зацікавленість апліканта у цифрових технологіях.

 

11-12 жовтня 2011 року відбудеться тестове завдання, яке визначить рівень знань та володіння журналістами навичками цифрових медіа.18-19 жовтня 2011 року відбудеться співбесіда із членами приймальної комісії.

 

Початок навчання - 7 листопада 2011 року.

 

Нагадаємо, навчання на проекті є безкоштовним.

 

«Журналістика цифрового майбутнього» є спільним проектом фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету «Києво-Могилянська академія». За 4 роки існування випустив 90 слухачів. Інвестиції фонду «Розвиток України» у проект склали вже понад $1,5 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4640
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду