detector.media
07.09.2011 13:44
Розпочався відбір до «Журналістики цифрового майбутнього»

Освітній проект «Журналістика цифрового майбутнього» (організатори - фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянська школа журналістики) оголосив конкурс на навчання у 2011 - 2012 роках.

 

Як зазначається у повідомленні фонду, метою проекту є долучення журналістів та редакторів до цифрової культури нових медіа. Слухачі отримають знання та навички цифрових технологій збору, обробки та розповсюдження інформації від найкращих українських та закордонних викладачів.

 

Навчання відбувається у вигляді тижневих модулів протягом 8 місяців. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій.

 

Квітневий модуль є виїзним (цього року - редакції Вашингтону та Нью-Йорку), його пропонують найкращим слухачам за результатами роботи протягом усього періоду навчання.

 

Заявки на участь у проекті приймаються з 7 вересня по 3 жовтня 2011 року (включно).

 

Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати такі документи:

 

 

 

 

11-12 жовтня 2011 року відбудеться тестове завдання, яке визначить рівень знань та володіння журналістами навичками цифрових медіа.18-19 жовтня 2011 року відбудеться співбесіда із членами приймальної комісії.

 

Початок навчання - 7 листопада 2011 року.

 

Нагадаємо, навчання на проекті є безкоштовним.

 

«Журналістика цифрового майбутнього» є спільним проектом фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету «Києво-Могилянська академія». За 4 роки існування випустив 90 слухачів. Інвестиції фонду «Розвиток України» у проект склали вже понад $1,5 млн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY