НТКУ знімає історію «Вечірньої казки»

6 Вересня 2011
16757
6 Вересня 2011
18:55

НТКУ знімає історію «Вечірньої казки»

16757
НТКУ знімає історію «Вечірньої казки»

До 60-річчя українського телебачення Національна телекомпанія України знімає новий фільм про історію однієї з найстаріших програм - «Вечірньої казки». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

У фільмі вийдуть інтерв'ю з творцями програми та з відомими українцями, які були глядачами, покажуть найкращі уривки старих програм.

 

«Багато із тих, хто кількадесят років тому захоплено спостерігав за "Казковими" подіями на телеекранах, тепер стали поважними членами нашого суспільства: відомі українці розкажуть Вам про те, чим для них свого часу була "Вечірня казка". Інтерв'ю із творцями програми проллють світло на те, як знімали програму - більше того, глядачеві привідкриють двері за лаштунки, і він зможе зазирнути на "Казкову" кухню, де готується улюблена телестрава. Батьки зможуть передивитися кращі уривки зі старих програм, що походять із того часу, коли вони самі були дітьми», - йдеться в анонсі.

 

Фільм вийде в ефір наприкінці року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16757
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду