Стартував другий сезон проекту «Х-фактор Онлайн»

5 Вересня 2011
17731
5 Вересня 2011
12:15

Стартував другий сезон проекту «Х-фактор Онлайн»

17731
Стартував другий сезон проекту «Х-фактор Онлайн»

Стартував другий сезон проекту «Х-фактор Онлайн». Про це повідомляється на сайті каналу СТБ.

 

Онлайн-відбір для першого прямого ефіру триватиме до 16 жовтня включно. Щотижня протягом 7 тижнів буде відібраний один претендент на виступ у першому прямому ефірі «Х-фактора». А далі із семи претендентів оберуть переможця, який виступить у прямому ефірі 22 жовтня.

 

Інші переможці відбіркового туру отримують заохочувальні призи - квитки на прямі ефіри другого сезону «Х-Фактора». Крім цього, їм на рахунок компенсуються всі Х-гроші (віртуальна валюта проекту). Далі протягом всього проекту «Х-фактор» щотижня визначатиметься переможець, який виступить у прямому ефірі.

 

Стати учасником «Х-фактор Онлайн» може кожен охочий, у кого є комп'ютер, веб-камера, мікрофон та інтернет. Нагадаємо, як і в попередньому сезоні, організатори шоу використовують спеціально створену систему оцінок вокалу Skore.

 

Нагадаємо, що переможцем першого сезону «Х-фактор Онлайн» став Віктор Романченко, який пройшов у тренувальний табір другого сезону «Х-фактора» без кастингу.

 

За онлайн-змаганнями стежать судді проекту «Х-фактор» - Йолка, Серьога, Сергій Сосєдов та Ігор Кондратюк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду