3 вересня з’явиться перший номер журналу «Танцюють всі!» (ФОТО)

2 Вересня 2011
15251
2 Вересня 2011
14:14

3 вересня з’явиться перший номер журналу «Танцюють всі!» (ФОТО)

15251
3 вересня з’явиться перший номер журналу «Танцюють всі!» (ФОТО)

3 вересня у продажу з'явиться перший номер журналу «Танцюють всі!». Про це пише видання mmr.net.ua, що, як і новий журнал, випускається видавництвом «Економіка».

 

У роздріб видання коштуватиме 12-13 грн, з другого номера ціна підніметься до 15 грн. «Танцюють всі!» виходитиме раз на місяць тиражем 60 тисяч примірників. У журналі будуть друкуватися ексклюзивні інтерв'ю з учасниками та суддями, події, які залишилися за кадром, а також анонси та новини програми.

 

Головна тема першого номера - «судді шоу, які обіцяють, що в 4-му сезоні пощади не буде. Не обійшлося і без чотирьох фіналістів 3-го сезону. Чи зустрічається Саша з Мартою? Про яку сім'ю мріє Аня? У кого закоханий Микита? Як наполегливо йшла до перемоги Анжела. Також номер відкриває завісу кастингів 4-го сезону і дає зрозуміти, чи побачать ще глядачі танці Тісато», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, український журнал для шанувальників шоу «Танцюють всі!» - спільний проект видавництва «Економіка» та телеканалу СТБ. Раніше очікувалося, що перший номер журналу вийде в серпні.

 

«Танцюють всі!» - це українська адаптація британського шоу SoYouThіnkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?»). Четвертий сезон проекту стартує 2 вересня.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15251
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
голос
4630 дн. тому
Первый продукт из серии ''Ширпотреб от СТБ'' пошёл... А действительно ли там будет эксклюзив, которого не найти на просторах интернета..?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду