detector.media
02.09.2011 14:14
3 вересня з’явиться перший номер журналу «Танцюють всі!» (ФОТО)

3 вересня у продажу з'явиться перший номер журналу «Танцюють всі!». Про це пише видання mmr.net.ua, що, як і новий журнал, випускається видавництвом «Економіка».

 

У роздріб видання коштуватиме 12-13 грн, з другого номера ціна підніметься до 15 грн. «Танцюють всі!» виходитиме раз на місяць тиражем 60 тисяч примірників. У журналі будуть друкуватися ексклюзивні інтерв'ю з учасниками та суддями, події, які залишилися за кадром, а також анонси та новини програми.

 

Головна тема першого номера - «судді шоу, які обіцяють, що в 4-му сезоні пощади не буде. Не обійшлося і без чотирьох фіналістів 3-го сезону. Чи зустрічається Саша з Мартою? Про яку сім'ю мріє Аня? У кого закоханий Микита? Як наполегливо йшла до перемоги Анжела. Також номер відкриває завісу кастингів 4-го сезону і дає зрозуміти, чи побачать ще глядачі танці Тісато», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, український журнал для шанувальників шоу «Танцюють всі!» - спільний проект видавництва «Економіка» та телеканалу СТБ. Раніше очікувалося, що перший номер журналу вийде в серпні.

 

«Танцюють всі!» - це українська адаптація британського шоу SoYouThіnkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?»). Четвертий сезон проекту стартує 2 вересня.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY