Шеф-редактором ТСН стала Тетяна Пушнова

1 Вересня 2011
18407
1 Вересня 2011
22:07

Шеф-редактором ТСН стала Тетяна Пушнова

18407
Шеф-редактором ТСН стала Тетяна Пушнова

З 1 вересня шеф-редактором «Телевізійної служби новин» (ТСН) на телеканалі «1+1» буде Тетяна Пушнова. До призначення вона працювала випусковим редактором у структурі ТСН, повідомляє прес-служба каналу.

 

Як уточнили ТК на каналі, посада шеф-редактора тривалий час була вакантною.

 

Керівник департаменту інформаційного мовлення «1+1» Сергій Попов уточнив, що Олена Несміян залишиться головним продюсером інформаційного департаменту, заступником пана Попова. Тетяна Пушнова підпорядковуватиметься керівнику департаменту і безпосередньо керуватиме групою редакторів ТСН.

 

Генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко зауважує, що цим призначенням завершується черговий етап реорганізації департаменту інформаційного мовлення, який наразі виробляє кілька різноформатних випусків ТСН, щоденне ранкове шоу «Сніданок з „1+1"», а також новини «Час пік» для телеканалу «2+2».

 

Сергій Попов висловив переконання, що «призначення Тетяни Пушнової надасть нового імпульсу та сприятиме закріпленню ТСН на позиції найпопулярніших новин на українському телебаченні».

 

Канал нагадує, що за результатами 8 місяців 2011 року основний випуск ТСН (о 19.30)  є лідером серед новин на ТОП-6 телеканалах у великих містах, а також у всій Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18407
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
и в самом деле
4631 дн. тому
странное выражение лица. Ее пытали, чтобы она согласилась на эту должность?
2 естественная жопа
4631 дн. тому
А чтой-та вас так назвали? Вы Жопа - по паспорту, по убеждениям, или вы просто красивая женщина, такая как на фото?
какая естественная жопа
4634 дн. тому
Естественная улыбка, ты - идиот(ка)
какая естественная улыбка
4634 дн. тому
Ой! Кто сквозь женщину на фото 220 вольт пустил? Губы улыбаются, а глаза из орбит вылазят. Прикрыть нижнюю часть лица, и кажется что ей на ногу утюг уронили. Мона Лиза по-одинплюсодновски.
я
4634 дн. тому
дожились. пушнова руководит новостями. мир перевернулся.
ТСН, вам дышит в спину ваш коллега
4635 дн. тому
1+1 ПОКАЖЕТ КАК СЖИГАЮТ ТРУПЫ. http://dusia.telekritika.ua/Kuhnia/16292 "повсюду пылают погребальные костры, веселые индусы сжигают трупы, а Димочка, как ни в чем не бывало, прохаживается мимо обгоревших черепов (знаете, у меня в какой-то миг даже шальная мысль промелькнула: хоть бы не зафутболил!), мы порадовались, что согласились смотреть на голодный желудок. А услышав, как Комаров отобедал в каком-то кафе, устроенном прямо на кладбище, где столики расставлены между могилками, признаться, аппетит пропал надолго (с)
НАКОСЯ ВЫКУСИ, украинское информпространство!
4635 дн. тому
Канал нагадує, що за результатами 8 місяців 2011 року основний випуск ТСН (о 19.30) є лідером серед новин на ТОП-6 телеканалах у великих містах, а також у всій Україні.
Телевизионная служба канализации
4635 дн. тому
Новости про сбитых собачек, драке в каком-то селе, о массовой диарее и т.п. Вот сегодняшнее лицо ТСН. ЖАЛЬ. Удивляюсь, как некоторые люди могут там работать(
5 канал
4635 дн. тому
Кааааак??????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду