НТКУ запускає цикл роликів «Епоха Першого»

30 Серпня 2011
11104
30 Серпня 2011
14:23

НТКУ запускає цикл роликів «Епоха Першого»

11104
НТКУ запускає цикл роликів «Епоха Першого»

З нагоди 60-ї річниці Національна телекомпанія України запускає цикл роликів «Епоха Першого». Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Річниця Національної телекомпанії України - 16 листопада.

 

Починаючи з 30 серпня і до Дня телебачення на Першому національному кожного дня виходитиме 10-хвилинний ролик про телебачення та людей, які присвятили йому своє життя. Всього до виходу заплановано 60 роликів.

 

У роликах зображуватимуться події з-за лаштунків телевізійної «кухні», історія розвитку та становлення українського телебачення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11104
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
4645 дн. тому
Помидору: ... и во что все превратилось. Если раньше наше ТВ называлось шароварным, то сегодня оно просто кугутское. Оно необразовано, крикливо, вышиваночно-калыново, оно имеет подростковое лицо и подростковые же болезни. О господи, как народ истосковался по взрослым людям на экране и за кадром! Но все же старая шароварщина не была агрессивной, как нынешняя. ТВ было добрым.
помидор
4645 дн. тому
очень поучительно.Интересно посмоттреть как все начиналось))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду