Discovery змінює імідж

30 Серпня 2011
10152
30 Серпня 2011
13:26

Discovery змінює імідж

10152
Discovery змінює імідж

Discovery Channel змінює свій імідж: починаючи з 7 вересня програми і ролики телеканалу в Україні змінять оформлення. Про це повідомляється у прес-релізі Discovery Communications Europe Ltd.

 

Рішення щодо нового дизайну було ухвалене за підсумками дослідження, яке проводилося протягом кількох місяців.

 

Нові графічні елементи і загальна концепція оформлення покликані відобразити новий слоган Discovery Channel - «Нескінченні відкриття», а також нове позиціонування. Тепер в центрі уваги каналу - «шукачі пригод, які мають надихати своїм прикладом».

 

Відповідно з цією ідеєю оформлення стане яскравішим, кольори - насиченішими, що, на думку каналу, має сподобатися цільовій аудиторії - чоловікам у віці 18-44 років.

 

На підтримку нового іміджу буде запущена промо-кампанія.

 

Крім того Discovery Channel покаже кілька прем\'єр, які відповідають концепції «Нескінченні відкриття». Зокрема, програму «Чому? Питання світобудови», ведучими якої стануть зіркові актори Морган Фрімен, Елі Рот, Меггі Джилленхол, вчений Стівен Хокінг та інші знаменитості. Крім того, канал представить проект «Відродження: на зміну баштам-близнюкам». У ньому розповідається, як ідуть роботи з відновлення Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку. Продюсером фільму став Стівен Спілберг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду