Дніпропетровська мерія дала ОДТРК 321 тис. грн на свій піар

26 Серпня 2011
16284
26 Серпня 2011
10:39

Дніпропетровська мерія дала ОДТРК 321 тис. грн на свій піар

16284
Дніпропетровська мерія дала ОДТРК 321 тис. грн на свій піар

Дніпропетровська міськрада за результатами тендеру 15 серпня уклала угоду з Дніпропетровською обласною державною телерадіокомпанією на виробництво телевізійних передач на суму 321 тис грн. Про це пише сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Подробиці щодо придбаного телепродукту невідомі, оскільки на сайті «Вісника» не опубліковано документацію конкурсних торгів.

 

Також у тендері брали участь ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал), третина акцій якої належать міськраді, а решта - компанії TRK Media Holding Limited Ріната Ахметова. Пропозиція цього каналу становила 570 тис. грн, що майже вдвічі більше за пропозицію ОДТРК.

 

Нагадаємо, 19 липня Управління преси та інформації Дніпропетровської облдержадміністрації за результатами тендерів уклало низку угод на висвітлення діяльності влади Дніпропетровської області в ЗМІ загальною вартістю 1,62 млн. грн. Зокрема, «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал) отримала 500 тис., Дніпропетровська обласна державна телерадіокомпанія - 220 тис. грн., 9 канал - ТОВ «Телекомпанія "Приват ТБ Дніпро"» - 120 тис. грн., ТОВ телерадіокомпанія «Українсько-польське радіо та телебачення «Співдружність» (УПС-TV) - 90 тис грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16284
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду