«Сусідські війни» «1+1» виходитимуть на «Сіті»

16 Серпня 2011
11942
16 Серпня 2011
18:30

«Сусідські війни» «1+1» виходитимуть на «Сіті»

11942
«Сусідські війни» «1+1» виходитимуть на «Сіті»

23 серпня на телеканалі «Сіті» розпочинається другий показ програми «Сусідські війни», яка раніше виходила на каналі «1+1». Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Нагадаємо, шоу «Сусідські війни» створено  за форматом Trouble with Neighbours нідерландської компанії Talpa. Участь у проекті беруть сусіди, які конфліктують з різних причин. Ведучі - Руслана Писанка та Володимир Гузар.

 

На каналі «Сіті» проект виходитиме у вівторок-п'ятницю о 19.30.

 

Раніше програма демонструвалася на телеканалі «1+1». Як писала ТК,  «1+1» стверджував, що  тимчасово припинив показ проекту «Сусідські війни», щоб мати час на підготовку нових випусків.

 

Зазначимо, нещодавно в ефірі  «Сіті» розпочався показ ще двох програм «1+1»: з 11 липня - проекту «Справжні лікарі», з 16 липня - шоу «Гламурні штучки та заучки».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11942
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Маркет
4657 дн. тому
Вот и видимые последствия маркетинговой недоактивности и близорукости госпожи Близнюк, уволенной с должности маркетинг-директора "плюсов". Туфта и понты, а не Близнюк.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду