Валентина Руденко стала творчим керівником продакшну ТВі

15 Серпня 2011
13620
15 Серпня 2011
14:17

Валентина Руденко стала творчим керівником продакшну ТВі

13620
Валентина Руденко стала творчим керівником продакшну ТВі

15 серпня під час презентацій претендентів на місця у цифрових мультиплексах один з телеканалів ТВі - «ТВі Культура» - презентувала Валентина Руденко, колишній заступник глави Секретаріату президента Віктора Ющенка.

 

Як розповів «Детектор медіа» гендиректор ТВі Микола Княжицький, пані Руденко з 8 серпня справді працює на каналі. За його словами, вона є заступником генерального директора і творчим керівником компанії «Медіа-інфо» - продакшну ТВі. До сфери відповідальності Валентини Руденко входить канал «ТВі Культура», один з п'яти форматів, які канал хоче запустити найближчим часом. А також виробництво програм про кіно, культуру та історію загалом.

 

«Вона заслужений діяч мистецтв, знаний фахівець у цій справі, тому ми її запросили», - пояснив Микола Княжицький.

 

Нагадаємо, заслужений діяч мистецтв, режисер, колишній керівник піар-служби «1+1», а згодом російського холдингу «СТС-Медіа», Валентина Руденко працювала в команді президента Ющенка з грудня 2005 року. У перший рік керувала Головною службою комунікації Секретаріату президента, потім була переведена на штатну посаду радника глави держави. Влітку 2009 року стала заступником Глави Секретаріату президента.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13620
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тупак амару
4638 дн. тому
Ванникова повзай по своей падружке т.Вале через д.Вітю, не чипай Катеринчук- це порада!
Ванникова
4638 дн. тому
Узнала новость. Так Катеринчучка и Валя Руденко на ТВи? Свиньи еще те! Убьют друг друга с соплями и кровью :-) Так им и надо, двум бестолковым бабам.
Я
4640 дн. тому
очень мало кто помнить тётю Валю на плюсах, а те кто помнят уже рулят в других местах.... Сергійко, я правий ?
SZR
4640 дн. тому
Ух. ты! не тонут. а пиховшека тети руденки тоже под печерский суд заберут. Темнички у демократов налепят. духи прошлого из архивов КГБ - прорабы украины будущего. пруха дворово го театра
удивлённый
4640 дн. тому
Шо так много критики на Руденко? Знатоки 1+1, подскажите.
Эх Лысенко
4640 дн. тому
Власть не собачий корм, ей не нужны пиар-кампании... Андрій Данилко: «На кожному каналі шукають таланти. І всіх це дістало»
куплю билет на это шоу
4640 дн. тому
На заслуженного мастера интриги Руденко есть заслуженный мастер интриги Катеринчук. Сойдутся в кровавой схватке два титана порядочности и профессионализма
Совсем отвратительно и не прикольно
4640 дн. тому
«Вона заслужений діяч мистецтв, знаний фахівець у цій справі, тому ми її запросили», - пояснив Микола Княжицький.
kuzma
4640 дн. тому
Две барышни на ТВі с фамилией Руденко это слишком много...одна тетя Валя, вторая тетя Анжелика. Нда......
ггг
4640 дн. тому
м-да...
Руденковед
4640 дн. тому
Да уж, повалили анонимные нанятые защитники с Ти-Ви-Ая у Руденко. Клаву не побейте! Голова у Руденко светлая только из-за пергидроля :-))) Интуиция ее сильная на власть - поскольку галицкий мажор Княжицкий нарешти метит в список Юли - тетя Валя раптом и ломанулась под танк :-))) Людей чувствует - да уж, "плюсы" и Роднянского она обчувствовала своим пиаром в те времена, когда Роднянского в Украине как раз и не было - он отдал "плюсы" на съедение :-)))
ТРЭШ
4640 дн. тому
Раз пошла такая пьянка, можно сделать вывод, что на TVi решительное "да!" скажут хамству, интригам, невежеству. Руденко - уважаемый и заслуженный мастер развода.
Алина
4640 дн. тому
Ну, уж в чем, в чем, а в отсутствии мозгов Руденко точно нельзя упрекнуть - фору многим даст. Голова светлая, сильная интуиция, людей чувствует и хорошо в них разбирается. А уж книг прочла и фильмов посмотрела поболе, чем большинство наших современных ТВ-манагеров.
Руденковед
4640 дн. тому
Да уж, карьера у тети - из пиар-секретутки в телепродюссеры - ярко показывает, что не умом и знаниями, а бабством, склочностью, хамством и прохиндейством :-) Тетя неуважаемая Валя - оте нещасне Ти-Ви-Ай, чи як його там - ото точно ваше місце. :-)
pf
4640 дн. тому
ТивиАй - заповедник гоблинов: Катеринчук, тетя валя Руденко... Даешь Герасимьюк!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду