detector.media
15.08.2011 14:17
Валентина Руденко стала творчим керівником продакшну ТВі
Валентина Руденко стала творчим керівником продакшну ТВі

15 серпня під час презентацій претендентів на місця у цифрових мультиплексах один з телеканалів ТВі - «ТВі Культура» - презентувала Валентина Руденко, колишній заступник глави Секретаріату президента Віктора Ющенка.

 

Як розповів «Детектор медіа» гендиректор ТВі Микола Княжицький, пані Руденко з 8 серпня справді працює на каналі. За його словами, вона є заступником генерального директора і творчим керівником компанії «Медіа-інфо» - продакшну ТВі. До сфери відповідальності Валентини Руденко входить канал «ТВі Культура», один з п'яти форматів, які канал хоче запустити найближчим часом. А також виробництво програм про кіно, культуру та історію загалом.

 

«Вона заслужений діяч мистецтв, знаний фахівець у цій справі, тому ми її запросили», - пояснив Микола Княжицький.

 

Нагадаємо, заслужений діяч мистецтв, режисер, колишній керівник піар-служби «1+1», а згодом російського холдингу «СТС-Медіа», Валентина Руденко працювала в команді президента Ющенка з грудня 2005 року. У перший рік керувала Головною службою комунікації Секретаріату президента, потім була переведена на штатну посаду радника глави держави. Влітку 2009 року стала заступником Глави Секретаріату президента.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY