«1+1» запустив нову версію сайту

15 Серпня 2011
9615
15 Серпня 2011
13:05

«1+1» запустив нову версію сайту

9615
«1+1» запустив нову версію сайту

Канал «1+1» запустив нову версію свого корпоративного сайту. Про це повідомляє прес-служба «Плюсів».

 

Як зазначається, головним завданням нового сайту було упорядкування розміщеної інформації, покращення юзабіліті ресурсу та інтеграція із соціальними мережами.

 

Відтепер на сайті доступно більше відео, а у розділі «телепрограма» з'явилися інтерактивні можливості одразу дізнаватися більше про конкретне шоу чи фільм.

 

Сайт інтегровано із соціальними сервісами Facebook, Twitter, Coogle+, «Вконтакте».

 

«Запускаючи нову версію сайту, ми намагалися зібрати на одній сторінці всю корисну для глядача інформацію  і зробити її максимально доступною і цікавою. Впевнений, що користувачам сподобається новий сайт і вони зможуть знайти тут безліч цікавої та корисної інформації. В той же час, робота над покращенням сайту не припиняється, і ми будемо й надалі вдосконалювати наші сервіси», - розповів Вадим Осадчий, керівник департаменту інтернет-проектів «1+1».

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9615
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Плюсовец
4659 дн. тому
Капец, какую инновацию огласили "плюсы"! Последняя маркетинговая отрыжка уволенной Жени Близнюк :-)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду