LB.ua і FEMEN запустили спільний інтернет-проект

11 Серпня 2011
10205
11 Серпня 2011
13:12

LB.ua і FEMEN запустили спільний інтернет-проект

10205
LB.ua і FEMEN запустили спільний інтернет-проект

11 серпня стартував спільний проект сайту LB.ua і руху FEMEN - розважальний ресурс Like.LB.ua. Про це «Детектор медіа» повідомили в LB.ua.

 

Передбачається, що окрім дайджесту новин про український шоу-бізнес сайт також буде майданчиком для реалізації низки творчих задумів FEMEN і команди Like.LB.ua.

 

«Суспільно-політичний ресурс LB.ua вже успішно розвиває кілька напрямків (політика, економіка, суспільство і спорт). Паралельно виникла ідея запустити розважальний проект - максимально повний дайджест новин і фоторепортажів про українських та зарубіжних зірок. Так з'явився Like.LB.ua - спільний проект LB.ua і FEMEN», - прокоментувала шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

 

На підтримку старту проекту Like.LB.ua дівчата з FEMEN взяли участь у фотосесії.

 

«Проект Like це ще один крок у гіперактивній діяльності руху FEMEN з освоєння інтернет-простору, ми задаємо нові стандарти медіа-орієнтації для громадських і громадянських рухів», - заявила лідер FEMEN Анна Гуцол.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10205
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
уболівальник
4663 дн. тому
Аби вони тільки за своєю ''гіперактивною активністю'' не забували про головне - якнайчастіше світити цицьками.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду