Fresh production екранізує грецький бестселер

10 Серпня 2011
7707
10 Серпня 2011
16:35

Fresh production екранізує грецький бестселер

7707
Fresh production екранізує грецький бестселер

Кінокомпанії Fresh production (Україна) та CL productions (Греція) спільно знімуть 16-серійний серіал «Перелом». Про це повідомляється у прес-релізі Fresh Production Group.


Проект є екранізацією першої частини трилогії грецького бестселера I Anatropi, опублікованого у 2000 році у Греції. Книжка отримала державну премію як найкращий роман 2001 року.


У книжці оповідається про долю грецької дівчини Елен, яка на рубежі ХІХ і ХХ століть біжить слідом за коханим чоловіком з Греції в Російську імперію - до Одеси. «Вся її подальша доля - це низка радісних і трагічних подій, але всі рішення в цьому житті вона приймає сама...», - зазначається в повідомленні продакшна


«Як продюсеру, мені в першу чергу цікава можливість реалізувати такий масштабний міжнародний проект. До того ж, сам роман мені щиро сподобався. Незважаючи на те, що події серіалу - "справи давно минулих днів", мені здається, що ця історія дуже актуальна сьогодні. До того ж, просто не можна не закохатися в головну героїню - мужню і сильну жінку, яка гідно приймає всі виклики свого часу», - каже генеральний продюсер Fresh production Юлія Чернявська.  

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7707
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
valeraJdurov
4651 дн. тому
Ви б краще писали про то шо Fresh Production,в обличчі FTT (яке входить у Fresh Production Group) не виплачує людям гонорари за виконану роботу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду