detector.media
10.08.2011 16:35
Fresh production екранізує грецький бестселер

Кінокомпанії Fresh production (Україна) та CL productions (Греція) спільно знімуть 16-серійний серіал «Перелом». Про це повідомляється у прес-релізі Fresh Production Group.


Проект є екранізацією першої частини трилогії грецького бестселера I Anatropi, опублікованого у 2000 році у Греції. Книжка отримала державну премію як найкращий роман 2001 року.


У книжці оповідається про долю грецької дівчини Елен, яка на рубежі ХІХ і ХХ століть біжить слідом за коханим чоловіком з Греції в Російську імперію - до Одеси. «Вся її подальша доля - це низка радісних і трагічних подій, але всі рішення в цьому житті вона приймає сама...», - зазначається в повідомленні продакшна


«Як продюсеру, мені в першу чергу цікава можливість реалізувати такий масштабний міжнародний проект. До того ж, сам роман мені щиро сподобався. Незважаючи на те, що події серіалу - "справи давно минулих днів", мені здається, що ця історія дуже актуальна сьогодні. До того ж, просто не можна не закохатися в головну героїню - мужню і сильну жінку, яка гідно приймає всі виклики свого часу», - каже генеральний продюсер Fresh production Юлія Чернявська.  

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY