«Укртелеком» не відмовиться від дротового радіо

10 Серпня 2011
9324
10 Серпня 2011
15:00

«Укртелеком» не відмовиться від дротового радіо

9324
Раніше хотів відмовитися від збиткових послуг, в тому числі і дротового радіо
«Укртелеком» не відмовиться від дротового радіо

Голова правління ПАТ «Укртелеком» Георгій Дзекон під час прес-конференції 10 серпня запевнив, що компанія не відмовиться від проводового радіо (так у нормативних актах назване дротове радіо - ТК) , повідомляє УНН.

 

«Ми не збираємося відмовлятися від проводового радіо. Ми пропонуємо закрити спекуляції на цю тему. Ми його плануємо зробити на нульовому рівні рентабельності, а не збитковим, коштом різних механізмів. У тому числі невеликого підняття тарифів, передачі на аутсорсинг певним компаніям, які працюють на цьому ринку і для них ціна обслуговування розчиниться в їхніх загальних затратах. Тому від проводового радіо "Укртелеком" відмовлятися не буде», - наголосив Дзекон.

 

Крім того, компанія «Укртелеком» розраховує у 2012 році стати прибутковим підприємством. Про це йдеться на Economics.lb.ua.

 

«У 2011 році навряд чи вдасться стати прибутковими без врахування Utel, компанія буде збитковою, однак в 2012 році ми розраховуємо вийти на невеликий скромний прибуток», - сказав Дзекон.

 

Нагадаємо, раніше «Укртелеком» хотів відмовитися від надання збиткових послуг, серед яких - проводове радіо.

 

Як писала ТК, «Укртелеком» планував передати мережу проводового радіо підряднику, наближеному до свого керівництва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9324
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду