НТКУ просить кабельників додати український Euronews до соціальних пакетів

5 Серпня 2011
14976
5 Серпня 2011
16:42

НТКУ просить кабельників додати український Euronews до соціальних пакетів

14976
НТКУ просить кабельників додати український Euronews до соціальних пакетів

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф просить кабельних операторів включити україномовну версію каналу Euronews до соціальних пакетів. Відповідне звернення керівника НТКУ наводиться на сайті телекомпанії.

 

Він нагадує, що 24 серпня о 15:00 на супутнику Hot Bird 6 стартує українська версія Euronews. Відповідно до угоди між НТКУ та Euronews, починаючи з 24 серпня доступ до Euronews в російськомовній версії на території України буде обмежено.

 

«Враховуючи викладене вище, запрошую вас до співпраці у напрямі розповсюдження в кабельних багатоканальних мережах телевізійної програми Euronews в україномовній версії на безоплатній основі. При цьому державного значення має питання забезпечення можливості доступу максимальної кількості абонентів до україномовної версії програм Euronews, у зв'язку з чим прошу вас розглянути можливість включення україномовної версії програм Euronews до соціального пакета вашої кабельної мережі», - звертається пан Бенкендорф до кабельних операторів.

 

Детальні параметри супутника:

Супутник - Hot Bird 6

Орбітальна позиція - 13.0° с.д.

Стандарт мовлення - MPEG-2/DVB-S

Частота - 12597 МГц

Поляризація - вертикальна (V)

Швидкість -27500

FEC - 3/4

Audio PID (українська) - 2241

 

Нагадаємо, 2 серпня в Ліоні (Франція) телеканал Euronews і НТКУ (один із мовників-акціонерів Euronews) спільно анонсували офіційний запуск української версії Euronews згідно з угодою, укладеною в жовтні 2010 року. Українська є 11-ю мовною версією.

 

За тиждень до старту в ефірі, 17 серпня о 15:00, запуск українського Euronews відбудеться на сайті euronews.net.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14976
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Joker
4652 дн. тому
это действительно необходимо сделать
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду