Sky та Atlantic Productions створили компанію для виробництва 3D-контента

3 Серпня 2011
14115
3 Серпня 2011
11:51

Sky та Atlantic Productions створили компанію для виробництва 3D-контента

14115
Sky та Atlantic Productions створили компанію для виробництва 3D-контента

Британський телеканал Sky 3D спільно з продакшном Atlantic Productions створили нову компанію Colossus Productions для виробництва 3D-контента. Про це повідомляє Media Business Report.

 

Видання звертає увагу, що Atlantic Productions брав участь у створенні документального фільму Flying Monsters 3D («Літаючі монстри 3D»). І на сьогодні працює над серіалом про рослини у королівських ботанічних садах.

 

Директор Sky 3D Джона Кессі (John Cassy) переконаний, що фільм «Літаючі монстри 3D» демонструює, наскільки захопливим  може бути 3D-ТВ. Перед тим як вийти на міжнародний ринок, контент, створений Colossus Productions, спочатку демонструватиметься на Sky 3D.

 

Після того як Discovery оголосив про наміри  запустити мовлення у форматі 3D на каналі Sky, компанія Sky придбала права на низку 3D-фільмів від Disney. Зокрема, це такі стрічки:  Toy Story 3 («Історія іграшоу 3»), Lion King(«Король Лев»), Alice in Wonderland («Аліса у країні чудес»), Tron: Legacy («Трон: Спадок»), Mars Needs Moms («Таємниця червоної планети»), Pirates of the Caribbean 4 («Пірати Карибського моря 4») та Fright Night («Ніч страхів»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14115
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду