ТЕТу потрібні редактор, трафік-менеджер та бродкаст-дизайнер

2 Серпня 2011
7746
2 Серпня 2011
11:33

ТЕТу потрібні редактор, трафік-менеджер та бродкаст-дизайнер

7746
ТЕТу потрібні редактор, трафік-менеджер та бродкаст-дизайнер

Телеканал ТЕТ шукає редактора інтернет-напрямку, трафік-менеджера та бродкаст-дизайнера. Повідомлення про відповідні вакансії розміщене на сайті каналу.

 

Редактор інтернет-напрямку займатиметься підготовкою матеріалів для публікації на сайті (відбір, пошук, редагування фото- та відеоматеріалів, написання або адаптація текстових матеріалів). При цьому співпрацюватимуть з ефірним відділом, відділом ефірного промо, production-студіями, digital-відділом, кур\'єрами.

 

Окрім цього кандидат на цю посаду повинен займатись оновленням інформації у соціальних мережах (Vkontakte, Facebook, Twitter, YouTube) та проводити діалог з користувачами.

 

Серед основних вимог: самостійність, акуратність та «негуманітарний склад розуму».

 

Трафік-менеджер повинен мати досвід роботи в інтернет виданнях. Він займатиметься написанням новин, анонсів, статей, інтерв\'ю. Шукати та готувати різні повідомлення для сайту та соціальних мереж, модерувати сторінку каналу у Vkontakte, Facebook, Twitter, YouTube.

 

Бродкаст-менеджер повинен володіти After Effects, Photoshop, Illustrator, самостійно вирішувати завдання, володіти 3D, а також мати досвід роботи на телебаченні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду