detector.media
02.08.2011 11:33
ТЕТу потрібні редактор, трафік-менеджер та бродкаст-дизайнер

Телеканал ТЕТ шукає редактора інтернет-напрямку, трафік-менеджера та бродкаст-дизайнера. Повідомлення про відповідні вакансії розміщене на сайті каналу.

 

Редактор інтернет-напрямку займатиметься підготовкою матеріалів для публікації на сайті (відбір, пошук, редагування фото- та відеоматеріалів, написання або адаптація текстових матеріалів). При цьому співпрацюватимуть з ефірним відділом, відділом ефірного промо, production-студіями, digital-відділом, кур\'єрами.

 

Окрім цього кандидат на цю посаду повинен займатись оновленням інформації у соціальних мережах (Vkontakte, Facebook, Twitter, YouTube) та проводити діалог з користувачами.

 

Серед основних вимог: самостійність, акуратність та «негуманітарний склад розуму».

 

Трафік-менеджер повинен мати досвід роботи в інтернет виданнях. Він займатиметься написанням новин, анонсів, статей, інтерв\'ю. Шукати та готувати різні повідомлення для сайту та соціальних мереж, модерувати сторінку каналу у Vkontakte, Facebook, Twitter, YouTube.

 

Бродкаст-менеджер повинен володіти After Effects, Photoshop, Illustrator, самостійно вирішувати завдання, володіти 3D, а також мати досвід роботи на телебаченні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY