31 липня оголошено днем жалоби. До теле-і радіопрограм рекомендують внести зміни

30 Липня 2011
4103
30 Липня 2011
12:44

31 липня оголошено днем жалоби. До теле-і радіопрограм рекомендують внести зміни

4103
31 липня  оголошено днем жалоби. До теле-і радіопрограм рекомендують внести зміни

У зв'язку з аваріями, на шахтах «Суходільська-Східна» у Суходольську Луганської області та ім. В. М.Бажанова ДП «Макіїввугілля» у Донецькій області і призвели до людських жертв 31 липня 2011 року оголошено днем жалоби в Україні. Відповідний указ видав президент Віктор Янукович.

 

Як зазначено у повідомленні прес-служби президента, цього дня буде приспущено Державний прапор України на будинках та спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій на території України, закордонних дипломатичних та інших установ України.

 

Органам державної влади та іншим установам рекомендовано внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач, а також обмежити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань.

 

Нагадаємо,  29 липня 2011 рок на шахтах «Суходільська-Східна» та ім. В.М.Бажанова пролунали вибухи. За даними прес-служби президента, на 7.00 суботи  число жертв аварії у м. Суходільськ на шахті «Суходільська-Східна» зросла до 18 людей, 2 людини постраждали, доля 8 осіб залишається невідомою. Пошуки тривають. Станом на 9.00 суботи кількість жертв аварії на шахті ім.Бажанова в Макіївці Донецької області зросла до 7. Тривають пошуки 4 гірників.Причини аварій встановлюються. На місці подій працюють оперативні групи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду