Юлія Банкова та Андрій Сайчук вестимуть ранкові новини на ТВі

29 Липня 2011
22169
29 Липня 2011
17:04

Юлія Банкова та Андрій Сайчук вестимуть ранкові новини на ТВі

22169
Юлія Банкова та Андрій Сайчук вестимуть ранкові новини на ТВі

Із вересня телеканал ТВі розширює інформаційне мовленн, зокрема, запроваджує ранкові випуски новин. Про це «Детектор медіа» повідомила заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук.

 

Ранкові новини, за її словами, вестимуть у парі репортери ТВі Юлія Банкова та Андрій Сайчук, які самі виявили таке бажання.

 

Також, як уже повідомляла ТК, один з праймових випусків, яких буде декілька, вестиме Віталій Гайдукевич, який переходить на ТВі з «1+1».

 

На каналі очікують на прихід і інших ведучих. Кого саме - пані Катеринчук не розголошує, доки вони не завершили свої трудові відносини з іншими каналами.

 

 

Юлія Банкова
Юлія Банкова

 

 

Андрій Сайчук
Андрій Сайчук

 

 

Нагадаємо, Андрій Сайчук працював спеціальним кореспондентом інформаційної програми «Подробиці» на «Інтері», а з грудня 2009 року працює спецкореспондентом на ТВі. Юлія Банкова до вересня 2010 року працювала кореспондентом новин Першого національного, звідки звільнилася через цензуру та перейшла на ТВі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото з архіву «Детектор медіа» та з Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22169
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Банкомат з грошима
4626 дн. тому
Якби той Ті-Ві-Ай ще десь показували, крім кабеля в Києві (і то не у всіх районах). І цих журналістів незабаром "розведуть" на честь та етику. Сумно.
fcw
4626 дн. тому
Так теперь ждать программіы"Голос с улицы Банковой"? А вообще было бы любопытно почитать какой-то разширеный материал на "Телекритике" об изменениях на канале TVi?
зампред
4626 дн. тому
Ребята, гримеры станут волшебниками.
Переболевшая
4626 дн. тому
А Окса Панасивска тоже со всеми наработками на ТВI?
Соболь
4626 дн. тому
Крутой вираж. Молодцы
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду