Екс-«інтерівців» Ольгу Кашпор і Андрія Сайчука розібрали «1+1» та ТВі

25 Грудня 2009
23848
25 Грудня 2009
12:15

Екс-«інтерівців» Ольгу Кашпор і Андрія Сайчука розібрали «1+1» та ТВі

23848
Екс-«інтерівців» Ольгу Кашпор і Андрія Сайчука розібрали «1+1» та ТВі

Ольга Кашпор, яка нещодавно залишила телеканал «Інтер», буде працювати кореспондентом ТСН на телеканалі «1+1». Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа» особисто.

 

«Я працюватиму на "Плюсах", але ще не знаю, з якого точно числа», - сказала вона.

 

Андрій Сайчук, який також звільнився з «Інтера», вже працює  спецкореспондентом на телеканалі ТВі, де також знайшов роботу ще один екс-«інтерівець» Роман Недзельський.  

 

Нагадаємо, що журналісти Ольга Кашпор та Андрій Сайчук разом Романом Недзельським та Романом Вінтонівим у грудні звільнилися з телеканалу «Інтер». Зокрема Роман Недзельский аргументував своє звільнення  незгодою з редакційною політикою каналу. Ше раніше з подібною мотивацією звільнився випусковий редактор НІСу (новинний продакшн каналу «Інтер») Юрій Сидоренко

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23848
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нєхто Сайчук
5236 дн. тому
Маленка заувага: на ТВІ я працюю РЕПОРТЕРОМ без всіляких спец-префіксів. (Дякую за зайву зірочку на погони, але мені насправді досить того, що я, нарешті, знову працюю за професією). ^_^
читаДтч
5237 дн. тому
Изык паказал ватвед. Я абсолютно искренне рад за вас. Без всяких подоплёк. З.Ы. За "уважаемый" - спасибо, хотя, вне всяких сомнений, я, как аноним - никак не заслуживаю уважения. Но своим многолетним принципам мультиниковости и киберсквотерства я не изменю. Даже ради тщеславия. :+]
один із
5238 дн. тому
Гадаю, ми зробили чесно. Як і обіцяли 2 роки тому, шановний читаДтчу :-Р
читаДтч
5238 дн. тому
Удачи коллеги! Рад За вас.
тв
5238 дн. тому
Видимо, ТК просто отслеживает тенденцию увольнений на главном канале страны. А насчет важности этих новостей - совершенно согласен.Не претендуют они.Тем более, все мы знаем ушедших.Средний класс, так сказать. Не более.
а кто это?
5238 дн. тому
когда в заголовок новостей, претендующих на важность,выносят события несущественной важности с жизнеописанием "подвигов" таких же несущественных личностей, непосвященные в "кулуары" граждане недоуменно спрашивают: "ЛЮДИ! А КТО это?" извините уж за комменты, но правду как-то тяжело скрывать, когда речь идет о мэтрах, так сказать новостийного ТВ. Так, за прошедшие всего полтора года господин Юрий Сидоренко отметился в качестве журналиста "1+1", К1, НТН, Интер, ТРК "украина" (на каком-то проекте), СТБ, Новом канале, НТКУ... Ну просто не журналист, а мегажурналистище. Оно даже как-то понятно становится, что он может вот взять и вот так вот просто уйти с канала, не согласившись с редакционной "тупой" имперской политикой. Вероятно, Юра продолжит, при таком послужном-то списке, свою карьеру где-нибудь среди ведущих журналистов CNN или BBC. Остаётся загадкой только одно: почему такой мегапрофи не нужен ни одному из каналов надолго? Или же так плоха "редакционная" политика этих всех каналов, что работать с ними для такого профи ниже достоинства?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду