Охоронець стадіону «Динамо» побив журналіста каналу «Футбол»

27 Липня 2011
17393
27 Липня 2011
17:31

Охоронець стадіону «Динамо» побив журналіста каналу «Футбол»

17393
На телеканалі не виключають, що звертатимуться до міліції
Охоронець стадіону «Динамо» побив журналіста каналу «Футбол»

26 липня під час матчу Ліги чемпіонів між командами «Динамо» (Київ, Україна) та «Рубін» (Казань, Росія) охоронець стадіону перешкоджав роботі знімальної групи телеканалу «Футбол». Про це «Детектор медіа» повідомили журналісти, які були присутні при інциденті.

 

Охоронець спочатку штовхав і лаявся, а потім вдарив журналіста телеканалу Ігоря Бурбаса, який після матчу записував коментар із футболістом. Він мотивував свої дії тим, що у журналіста була акредитаційна картка не того формату.

 

На телеканалі ТК підтвердили, що такий інцидент стався. Директор «Футболу» Олександр Денисов зазначив, що на каналі зараз уважно вивчають причини інциденту і не виключають того, що звертатимуться із заявою до правоохоронних органів. «Я просто шокований діями охоронця стадіону. Ігор дуже відомий журналіст, у нас ніколи не було проблем з акредитацією. Ми розберемося в ситуації і, можливо, звернемось із заявою до міліції», - сказав Олександр Денисов.

 

ТК очікує відповідь на запит, який надіслала керівнику прес-служби футбольного клубу «Динамо» Олексію Семененку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду