«Телетріумфу» в серпні не буде

27 Липня 2011
3496
27 Липня 2011
15:24

«Телетріумфу» в серпні не буде

3496
«Телетріумфу» в серпні не буде

Індустріальний телевізійний комітет ще не має конкретних планів з організації нагородження премією «Телетріумф» та збирається зустрітися з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення з цього приводу після відпустки регуляторного органу, яка закінчиться на початку серпня. Про це «Детектор медіа» повідомила виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

 

На запитання ТК, чи відбудеться взагалі цього року нагородження «Телетріумфом», вона відповіла, що зараз ІТК думає над тим, як це буде. «Немає причин, щоб його не було», - сказала пані Котенко. Водночас вона додала, що про конкретні строки наразі не йдеться.

 

«Це тягнеться ще з минулого року, коли ми зрозуміли, що в серпні (коли визначали переможців «Телетріумфу». - ТК) всі у відпустках і недоцільно проводити нагородження», - додала Катерина Котенко.

 

За інформацією «Детектор медіа», прийом заявок на «Телетріумф» може розпочатися в серпні, а сама церемонія - відбутися в жовтні.

 

Нагадаємо, що торік прийом заявок на «Телетріумф» розпочався в червні. Церемонія планувалася спершу на 10 вересня, потім її урочисте проведення було під питанням, але зрештою вона відбулася 14 жовтня. Телеверсію показав Новий канал 16 жовтня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3496
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду