Дарка Чепак пропонує журналістам спільно виробити формат брифінгів Януковича

27 Липня 2011
8404
27 Липня 2011
12:54

Дарка Чепак пропонує журналістам спільно виробити формат брифінгів Януковича

8404
Дарка Чепак пропонує журналістам спільно виробити формат брифінгів Януковича

Прес-секретар глави держави пропонує ЗМІ виробити свій формат проведення брифінгів та організації пулів президента

 

Прес-секретар президента Дарка Чепак запропонувала представникам ЗМІ, журналістським профспілкам та іншим професійним об'єднанням спільно відпрацювати засади «співіснування журналістської спільноти та прес-служби президента». Про йдеться у її блозі на «Українській правді».

 

Прес-секретар глави держави пропонує журналістській спільноті вивчити іноземний досвід роботи президентських пулів і обговорити його за круглим столом. «В результаті цієї роботи я пропоную визначити правила роботи журналістів та прес-служби Президента», - пише Дарка, яка готова надати для обговорення також свою сторінку на Фейсбуку.

 

«Я зараз вивчаю досвід формування журналістських пулів в нашій країні - як це функціонувало досі, і бачу, що в нас правила роботи міняються з кожним новим керівником», - зауважує прес-секретар. Вона впевнена, що потрібно вивчити кращий світовий досвід і на його основі виробити свій формат, який буде актуальним для наших реалій.

 

Для прикладу Дарка розповіла про досвід проведення брифінгів у США і Німеччині. Зокрема, в США до президентського літаку представники ЗМІ потрапляють лише тоді, коли вони сплатили грошовий внесок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8404
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gleb gar
4660 дн. тому
Не стоит так много и часто предлагать. Лучше сделать что-то хорошее для журналистов без лишнего шума - это сразу заметят и оценят. Ведь дело не в семинарах, отчетах и чужестранном опыте. Какая то особенность работы со СМИ нынешней власти - понтов и туману нагонять. То все старое клеймят, то новые правила придумывают, вроде как никто ничего до них не делал и только ждал прихода этих умников-нигилистов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду