detector.media
27.07.2011 12:54
Дарка Чепак пропонує журналістам спільно виробити формат брифінгів Януковича

Прес-секретар глави держави пропонує ЗМІ виробити свій формат проведення брифінгів та організації пулів президента

 

Прес-секретар президента Дарка Чепак запропонувала представникам ЗМІ, журналістським профспілкам та іншим професійним об'єднанням спільно відпрацювати засади «співіснування журналістської спільноти та прес-служби президента». Про йдеться у її блозі на «Українській правді».

 

Прес-секретар глави держави пропонує журналістській спільноті вивчити іноземний досвід роботи президентських пулів і обговорити його за круглим столом. «В результаті цієї роботи я пропоную визначити правила роботи журналістів та прес-служби Президента», - пише Дарка, яка готова надати для обговорення також свою сторінку на Фейсбуку.

 

«Я зараз вивчаю досвід формування журналістських пулів в нашій країні - як це функціонувало досі, і бачу, що в нас правила роботи міняються з кожним новим керівником», - зауважує прес-секретар. Вона впевнена, що потрібно вивчити кращий світовий досвід і на його основі виробити свій формат, який буде актуальним для наших реалій.

 

Для прикладу Дарка розповіла про досвід проведення брифінгів у США і Німеччині. Зокрема, в США до президентського літаку представники ЗМІ потрапляють лише тоді, коли вони сплатили грошовий внесок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY