На 5-му каналі стартує проект «Енергонагляд»

25 Липня 2011
13708
25 Липня 2011
16:21

На 5-му каналі стартує проект «Енергонагляд»

13708
На 5-му каналі стартує проект «Енергонагляд»

25 липня на 5-му каналі стартує інформаційно-аналітичний проект «Енергонагляд», який вестиме Лариса Губіна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У програмі експерти разом з ведучою обговорюватимуть питання та завдання енергогалузі: реформування «Нафтогазу», модернізацію газотранспортної системи, завдання перед паливно-енергетичним комплексом, диверсифікацію енергоринку.

 

На думку каналу, актуальність проекту «Енергонагляд» випливає з потужності галузі. А глядацький інтерес до програми обумовлений безпосереднім щоденним контактом простого споживача з енергетичними ресурсами. «У проекті будуть розкриті питання утворення тарифів на електроенергію, газ та пальне. У кожній програмі аналізуватимуться здобутки та наслідки переговорів та нових домовленостей на рівнях голів урядів, президентів держав та комісій», - йдеться в повідомленні.

 

«Енергонагляд» виходитиме щопонеділка о 18:15 та щосереди об 11:20.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13708
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Криса
4656 дн. тому
До мышей...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду