ТСН запускає цикл журналістських розслідувань «Волоцюги»

22 Липня 2011
11490
22 Липня 2011
14:50

ТСН запускає цикл журналістських розслідувань «Волоцюги»

11490
ТСН запускає цикл журналістських розслідувань «Волоцюги»

«Телевізійна служба новин» («1+1») запускає цикл журналістських розслідувань «Волоцюги». Проект виходитиме з 25 по 30 липня о 19:30, тобто в основному випуску новин, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Волоцюги» - цикл із 6 епізодів журналістських матеріалів кореспондента «1+1» Мирослава Отковича за участю оператора Сергія Щекочихіна.

 

«Назва проекту дещо провокативна і спрямована на те, аби змусити глядачів задуматись: чи справді всі, хто без даху над головою, таки волоцюги? Можливо, серед них можна розгледіти інженерів, вчителів та істориків? Власне, в точках перетинання двох паралельних світів кожен з нас здає тест на людяність. В 6 епізодах циклу зібрано майже все життя «волоцюг» - особисті трагедії, алкоголь, невиправдані амбіції і тюрма. Дорога вниз широка і стрімка, вгору, навпаки, нестерпно важка. Але в житті можливо все. Навіть безнадійні „волоцюги" можуть повернутись до нормального життя, якщо суспільство, яке складається зі „здорових та охайних",  не буде стояти осторонь проблем „брудних і хворих"?», - зазначається у повідомленні каналу.

 

Пилип Пухарєв, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11490
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду