«1+1» купив столичний бiзнес-центр «Щекавицький» на Подолi – «Інтерфакс»

21 Липня 2011
12345
21 Липня 2011
12:24

«1+1» купив столичний бiзнес-центр «Щекавицький» на Подолi – «Інтерфакс»

12345
«1+1» купив столичний бiзнес-центр «Щекавицький» на Подолi – «Інтерфакс»

Телеканал «1+1» купив у Києвi новий восьмиповерховий бiзнес-центр «Щекавицький» класу «А» площею трохи бiльше нiж 12 тис. кв. м, розташований на перетинi вул. Фрунзе та вул. Щекавицької (Подiл). Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

«Продаж у першому кварталi 2011 року нового бiзнес-центру "Щекавицький" загальною площею 12 120 кв. м у Києвi телевiзiйному каналу "1+1" для власного користування. Загальний обсяг угоди оцiнюється приблизно в $25 млн», - йдеться в оглядi ринку комерцiйної нерухомостi компанiї DTZ.

 

Водночас у DTZ не називають компанiю-продавця цього бізнес-центру.

 

Водночас в iнвестицiйно-будiвельнiй компанiї «Столиця» (Київ), що виступає девелопером цього проекту, агентству пiдтвердили тiльки факт угоди, але не уточнили якихось iнших подробиць.

 

Згiдно з iнформацiєю, розмiщеною на офiцiйному веб-сайтi «Столицi», у бізнес-центрі передбачено пiдземний паркiнг на 42 автомобiлi та гостьову стоянку на 26 машиномiсць. Площа дiлянки становить 2,68 тис. кв. м.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12345
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду