Олена Громницька стала гендиректором «Сегодня Мультимедіа»

18 Липня 2011
17558
18 Липня 2011
11:51

Олена Громницька стала гендиректором «Сегодня Мультимедіа»

17558
Гільєрмо Шмітт залишився в компанії членом наглядової ради
Олена Громницька стала гендиректором «Сегодня Мультимедіа»

Екс-головний редактор журналу «Профиль» Олена Громницька призначена з 18 липня генеральним директором ПрАТ «Сегодня Мультимедіа» (видавничий холдинг групи СКМ). Про це ТК повідомили в прес-службі холдингу.

 

Гільєрмо Шмітт, який протягом п'яти років був генеральним директором «Сегодня Мультимедіа», прийняв рішення залишити посаду у зв'язку з виходом на пенсію (панові Шмітту 76 років) та продовжити роботу з компанією в якості члена наглядової ради.

 

Директор з розвитку медійного напрямку бізнесу компанії СКМ Катерина Лапшина висловила жаль, що Гільєрмо Шмітт іде з посади. «Він вивів наш видавничий бізнес на якісно новий рівень. Завдяки успіхам Гільєрмо і команди холдингу ми маємо сильну базу для подальшого розвитку і зростання», - сказала вона.

 

За словами пані Лапшиної, СКМ покладає великі надії на нового керівника видавничого холдингу: «Не маємо сумнівів, що досвід і професійні якості Олени Громницької допоможуть зберегти і розвивати команду, зробити наші видання ще більш цікавими і затребуваними читачами».

 

Довгострокові цілі і завдання, які стоять перед видавничим холдингом «Сегодня Мультимедіа», залишаються незмінними, йдеться у повідомленні. Як зазначається, це укріплення лідерських позицій щоденного видання - газети «Сегодня», подальший розвиток регіональної присутності, в тому числі - регіональних випусків газети «Сегодня» та інших видань, які входять до складу холдингу, а також створення конвергентної редакції, що об'єднає в собі виробництво контенту для всіх типів медіа і розвиватиме присутність холдингу в інтернеті.

 

Гільєрмо Шмітт подякував акціонерам і команді. «У всі часи, незважаючи на складну ситуацію на ринку і навіть на кризу, нам вдавалося показувати достойні результати, якими я пишаюся, і які є заслугою всіх співробітників без винятку», - сказав він.

 

Коментуючи своє призначення, Олена Громницька висловила сподівання, що «спільно вироблені нами інноваційні принципи редакційної роботи зададуть нові стандарти якості в українській журналістиці». Також вона намагатиметься «надати свіжого погляду на стратегію розвитку бізнесу холдингу "Сегодня Мультимедіа" і добитися високих результатів для компанії».

 

Як писала ТК, Олена Громницька звільнилася з посади головного редактора журналу «Профиль». 23 червня, вона написала заяву про звільнення з 10 липня. Згодом стало відомо, що «Профиль» закривається, таке рішення акціонери прийняли 1 липня. Раніше пані Громницька перестала виконувати функції віце-президента холдингу «Главред-медіа» у зв'язку з реструктуризацією.

 

Довідка:

ПрАТ «Сегодня Мультимедіа» працює у видавничому бізнесі з 1997 року. Компанія включає в себе всеукраїнську газету «Сегодня» та ряд регіональних газет: «Донецкие новости», безкоштовний тижневик «Курьер», суспільно-політична газета «Вечерний Донецк», телегід «РИО», газета «Приазовский рабочий» та інші. Також у розпорядженні компанії - кілька інтернет-порталів www.segodnya.ua, www.dnews.donetsk.ua, www.pr.ua, www.vecherka.donetsk.ua, а також власна газетна типографія у Вишгороді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17558
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду