Олену Громницьку призначили віце-президентом холдингу «Главред-медіа» (ОНОВЛЕНО)

4 Серпня 2010
18081
4 Серпня 2010
11:32

Олену Громницьку призначили віце-президентом холдингу «Главред-медіа» (ОНОВЛЕНО)

18081
Олену Громницьку призначили віце-президентом холдингу «Главред-медіа» (ОНОВЛЕНО)

Головного редактора журналу «Профиль» Олену Громницьку призначили віце-президентом холдингу «Главред-медіа». Цю посаду вона поєднуватиме із роботою у журналі.

 

Олена Громницька відповідатиме за комунікацію, взаємодію між усіма структурними підрозділами медіахолдингу та матиме представницькі функції.

 

«Я буду виконувати інформаційно-комунікаційні функції. Відповідатиму за представництво холдингу в зовнішніх контактах як з державними структурами, політичними силами, так й іншими інформаційними структурами», - зазначила Олена Громницька у коментарі ТК. На її думку, на сьогодні дуже важливим є посилення ролі  холдингу в загальному інформаційному просторі, а також визначення холдингу в загальному медіапросторі як серйозного мультимедійного гравця.

 

Олена Громницька є головним редактор видання «Профиль», починаючи з 2007 року. Працювала прес-секретарем екс-Президента України Леоніда Кучми. Від квітня 2002 року до січня 2005 року була  керівником управління прес-служби Президента України.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.radiosvoboda.org/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18081
Коментарі
3
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
uroboros
5017 дн. тому
А ничем не заслужила. Кому война - кому мать родна! Вот в газете "Новая", которая входит в этот же холдинг, уволили 18 человек. Одним махом! Браво!
да...
5018 дн. тому
ЖАХ!!!
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5018 дн. тому
На яких підставах? Чим заслужила?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду