Film.ua зніматиме ситком для ICTV, сімейну сагу, військовий проект та дві 12-серійні стрічки

14 Липня 2011
14856
14 Липня 2011
12:11

Film.ua зніматиме ситком для ICTV, сімейну сагу, військовий проект та дві 12-серійні стрічки

14856
Film.ua зніматиме ситком для ICTV, сімейну сагу, військовий проект та дві 12-серійні стрічки

Група компаній Film.ua зніматиме ситком «Таксі» для ICTV, сімейну сагу «Розтоптані лілії», військовий серіал «Янголи війни», а також дві 12-серійні стрічки «Дорога у порожнечу» та «Лист очікування». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний директор групи Віктор Мірський.

 

Як раніше писала ТК, ICTV вів переговори з корпорацією CBS Studios International щодо виробництва української версії серіалу «Таксі». Нині Film.ua розпочав роботу над цим ситкомом.

 

За словами пана Мірського, цей проект успішно здійснити буде не просто. «Поки що в Україні мало в кого вийшло відзняти ситком. Відзначу Льошу Гончаренка з його проектом "Ластівчине гніздо" (для Нового каналу. - ТК). На мій погляд, це хороший проект. Цілком на рівні аналогічних російських історій», - сказав він.

 

Окрім цього, Film.ua разом з російською компанією «Интра-фильм» розпочав виробництво серіалу «Дорога у порожнечу». Сценарій для стрічки пише Ігор Агрєєв («Гений», «Господа офицеры»). Головні ролі зіграють Світлана Смирнова-Марценкевич, яка нещодавно знімалась у фільмі Олександра Міндадзе «В суботу», та поляк Міхал Жебровський, який, з-поміж іншого, брав участь у фільмі «Вогнем та мечем».

 

Ще одну 12-серійну стрічку «Лист очікування» про лікарів-трансплантологів Film.ua зніматиме разом з російським партнером - компанією «Шпиль». «Структура серіалу - горизонтально-вертикальна. Кожна серія - це вертикальна історія пацієнтів, але при цьому буде збережена горизонтальна лінія лікарів», - розповів пан Мірський. Цей проект готується для російського «Первого канала».

 

Восени Film.ua запустить у виробництво сімейну сагу «Розтоптані лілії». Також продовжить роботу над вертикальним серіалом «Нюхач» та військовим проектом «Янголи війни».

 

Окрім цього, за словами Віктора Мірського, Film.ua братиме участь у виробництві багатосерійного художнього фільму компаній «Централ Партнершип» та «Фаворит фильм» «Чапаєв». «Ми братимемо активну участь у цьому проекті на стадії зйомок, і в тому числі на стадії постпродакшну», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14856
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lingvo
4673 дн. тому
цікаво, а якою мовою це все буде транслюватись? якщо російською, то навіщо називати ці творіння "українськими"? з таким же успіхом українською можна назвати рекламу МакДональдса зняту на території України для німецьких споживачів. ніякого толку не буде з цього народонаселення... :(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду