detector.media
14.07.2011 12:11
Film.ua зніматиме ситком для ICTV, сімейну сагу, військовий проект та дві 12-серійні стрічки

Група компаній Film.ua зніматиме ситком «Таксі» для ICTV, сімейну сагу «Розтоптані лілії», військовий серіал «Янголи війни», а також дві 12-серійні стрічки «Дорога у порожнечу» та «Лист очікування». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний директор групи Віктор Мірський.

 

Як раніше писала ТК, ICTV вів переговори з корпорацією CBS Studios International щодо виробництва української версії серіалу «Таксі». Нині Film.ua розпочав роботу над цим ситкомом.

 

За словами пана Мірського, цей проект успішно здійснити буде не просто. «Поки що в Україні мало в кого вийшло відзняти ситком. Відзначу Льошу Гончаренка з його проектом "Ластівчине гніздо" (для Нового каналу. - ТК). На мій погляд, це хороший проект. Цілком на рівні аналогічних російських історій», - сказав він.

 

Окрім цього, Film.ua разом з російською компанією «Интра-фильм» розпочав виробництво серіалу «Дорога у порожнечу». Сценарій для стрічки пише Ігор Агрєєв («Гений», «Господа офицеры»). Головні ролі зіграють Світлана Смирнова-Марценкевич, яка нещодавно знімалась у фільмі Олександра Міндадзе «В суботу», та поляк Міхал Жебровський, який, з-поміж іншого, брав участь у фільмі «Вогнем та мечем».

 

Ще одну 12-серійну стрічку «Лист очікування» про лікарів-трансплантологів Film.ua зніматиме разом з російським партнером - компанією «Шпиль». «Структура серіалу - горизонтально-вертикальна. Кожна серія - це вертикальна історія пацієнтів, але при цьому буде збережена горизонтальна лінія лікарів», - розповів пан Мірський. Цей проект готується для російського «Первого канала».

 

Восени Film.ua запустить у виробництво сімейну сагу «Розтоптані лілії». Також продовжить роботу над вертикальним серіалом «Нюхач» та військовим проектом «Янголи війни».

 

Окрім цього, за словами Віктора Мірського, Film.ua братиме участь у виробництві багатосерійного художнього фільму компаній «Централ Партнершип» та «Фаворит фильм» «Чапаєв». «Ми братимемо активну участь у цьому проекті на стадії зйомок, і в тому числі на стадії постпродакшну», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY