«Сіті» покаже два проекти «1+1» і реаліті-шоу ТЕТу

11 Липня 2011
8816
11 Липня 2011
16:15

«Сіті» покаже два проекти «1+1» і реаліті-шоу ТЕТу

8816
«Сіті» покаже два проекти «1+1» і реаліті-шоу ТЕТу

Канал «Сіті» покаже проекти «1+1» «Гламурні штучки і заучки» та «Справжні лікарі», а також реаліті-шоу ТЕТу «Нереальні предки». Про це ТК розповіли у прес-службі «Сіті».

 

З 11 липня в ефірі телеканалу «Сіті» розпочинається показ програми власного виробництва каналу «1+1» «Справжні лікарі». У ній троє ведучих, лікарі за фахом, обговорюють актуальні медичні проблеми, консультують щодо тих чи інших медичних процедур і препаратів, а також відповідають на запитання глядачів. Програму «Справжні лікарі» ведуть дитячий хірург Валерія Горелік, фармацевт Валентина Хамайко та акушер-гінеколог Олег Маланчук. Програма виходитиме з понеділка по п'ятницю о 19:30.

 

Показ шоу «Гламурні штучки та заучки» розпочнеться 16 липня. Нагадаємо, «Гламурні штучки та заучки» - це українська адаптація формату Beauty & the Geek компанії The Twentieth Century Fox. Учасниками шоу виступають дівчата-красуні та хлопці-інтелектуали. При цьому незаміжні та розкуті учасниці віком 18-26 років розраховують на власну ефектну зовнішність, тоді як дещо старші чоловіки (24-30 років) мають дипломи вишів та легко спілкуються на теми на кшталт теореми Ферма чи суфійської поезії, але можуть розгубитися у товаристві «фатальної» жінки. На «Сіті» проект виходитиме щосуботи о 20.30.

 

Також 16 липня о 21.30 в ефірі «Сіті» вийдуть «Нереальні предки», які раніше транслювалися на ТЕТі. Нагадаємо, шоу «Нереальні предки» виробляється за форматом Meet the Parents британської компанії All3Media.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8816
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду