«Вечірній Київ» спростовує інформацію про арешт майна і рахунків

11 Липня 2011
12657
11 Липня 2011
16:04

«Вечірній Київ» спростовує інформацію про арешт майна і рахунків

12657
«Вечірній Київ» спростовує інформацію про арешт майна і рахунків

Редакція газети «Вечірній Київ» спростовує інформацію адвоката Анастасії Москаленко про те, що виконавча служба арештувала майно й рахунки видання. Про це «Детектор медіа» повідомив виконуючий обов'язки головного редактора «Вечірнього Києва» Роман Костриця.

 

За його словами, газета «Вечірній Київ» з повагою ставиться до рішень судів, тому постанову Шевченківського райсуду Києва за позовом журналістів Дмитра Дубенського й Тамари Давиденко, згадану пані Москаленко, було виконано ще в травні цього року.

 

Наразі всі підрозділи редакції працюють у звичайному режимі, а майно газети не арештоване.

 

«Редакція "Вечірнього Києва" розглядає появу подібних вигадок як незграбну спробу натиснути на інформаційну політику видання й на комунальні ЗМІ в цілому. Незважаючи на це, колектив газети має намір і надалі активно висвітлювати тему зловживань міських чиновників різного рівня, давати своїм читачам максимально об'єктивну й незаангажовану інформацію про життя столиці», - зазначається в заяві редакції.

 

Як раніше писала ТК, адвокат Анастасія Москаленко заявила про те, що Державна виконавча служба арештувала майно і рахунки муніципальних газет Київради «Вечірній Київ» та «Українська столиця».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12657
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду