detector.media
11.07.2011 16:04
«Вечірній Київ» спростовує інформацію про арешт майна і рахунків

Редакція газети «Вечірній Київ» спростовує інформацію адвоката Анастасії Москаленко про те, що виконавча служба арештувала майно й рахунки видання. Про це «Детектор медіа» повідомив виконуючий обов'язки головного редактора «Вечірнього Києва» Роман Костриця.

 

За його словами, газета «Вечірній Київ» з повагою ставиться до рішень судів, тому постанову Шевченківського райсуду Києва за позовом журналістів Дмитра Дубенського й Тамари Давиденко, згадану пані Москаленко, було виконано ще в травні цього року.

 

Наразі всі підрозділи редакції працюють у звичайному режимі, а майно газети не арештоване.

 

«Редакція "Вечірнього Києва" розглядає появу подібних вигадок як незграбну спробу натиснути на інформаційну політику видання й на комунальні ЗМІ в цілому. Незважаючи на це, колектив газети має намір і надалі активно висвітлювати тему зловживань міських чиновників різного рівня, давати своїм читачам максимально об'єктивну й незаангажовану інформацію про життя столиці», - зазначається в заяві редакції.

 

Як раніше писала ТК, адвокат Анастасія Москаленко заявила про те, що Державна виконавча служба арештувала майно і рахунки муніципальних газет Київради «Вечірній Київ» та «Українська столиця».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY