detector.media
07.07.2011 13:32
Новий канал запускає шоу «Хочу на “Фабрику”!»

Новий канал запускає проект «Хочу на "Фабрику"!» з учасниками фінального кастингу майбутнього шоу «Фабрика зірок-4». Про це повідомляє прес-служба.

 

Прем\'єра програми вийде в неділю, 10 липня, о 22:00.

 

«Щоб показати всі таланти, які прийшли на фінальний кастинг "Фабрики зірок-4", ми вирішили зняти окрему програму», - пояснює директор департаменту розважальних програм Нового каналу Вікторія Забулонська та уточнює, що «Хочу на "Фабрику"!» нагадуватиме шоу Нового «Хочеш? Співай!».

 

У липні та серпні на Новому вийде шість випусків програми тривалістю 1,5 години.

 

За час зйомок члени журі - музичний продюсер «Фабрики зірок-4» Сергій Кузін, хореограф Олена Коляденко і саунд-продюсер Геннадій Пугачов - переглянули 70 конкурсантів. Серед них - 11 учасників, відібраних на «Фабрику зірок», а також ті, хто почув «Ні» чи отримав порожній конверт, який свідчить про те, що учаснику дають іще один шанс.

 

Тих, хто отримав порожні конверти, відправлять у хореографічні класи, до звукозаписувальної студії, до режисера-постановника, до стиліста, щоб людина могла максимально показати свій талант.

 

Також, за інформацією прес-служби, в ефірі «Хочу на "Фабрику"!» вперше пролунає гімн «Фабрики зірок-4», автором якого стала Ольга Калабан, а композиторами - саунд-продюсер Геннадій Пугачов і музичний продюсер шоу Сергій Кузін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY