Продукт Film.ua буде доступним для iPhone та iPad

6 Липня 2011
4542
6 Липня 2011
18:40

Продукт Film.ua буде доступним для iPhone та iPad

4542
Продукт Film.ua буде доступним для iPhone та iPad

Вісім фільмів з каталогу Film.ua Distribution будуть доступні в App Store і розділі онлайн- супермаркету iTunes Store. Тобто їх зможуть переглянути власники iPhone, iPod Touch та iPad. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Програма-додаток була розроблена для фільмів «Паршиві вівці», «Полювання на Вервольфа», «Третього не дано», «Вихід», «Стерво», «Містичний острів», «Ігри у солдатики», «Бог печалі та радості».

 

Як уточнили «Телекритиці» у компанії, перегляд фільмів буде платним. Вартість залежатиме від країни перебування і фільму. Орієнтовно вона коливатиметься у межах $1-3.

 

Ще навесні на канському кіноринку MIPTV 2011 Film.ua Distribution провела переговори з

Video-Book World, яка займається розробкою офіційних додатків для AppStore. Ця компанія і розробила додаток. Надалі компанія планує розробляти додатки для інших фільмів.

 

App Store пропонує понад 350 тис. додатків для iPhone и iPod Touch та понад 65 тис. для iPad.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4542
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду