detector.media
01.07.2011 15:16
«1+1» здобув бронзу на PromaxBDA за баги для серіалу «Інтерни»

Канал 1+1 здобув бронзову нагороду на щорічному конкурсі теледизайну PromaxBDA World Gold 2011 за баги для серіалу «Інтерни». Про це стало відомо 30 червня на щорічній конференції PromaxBDA у Нью-Йорку, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

До фіналу конкурсу у категорії Promotion and Marketing: Lower third Promotion окрім телеканалу «1+1» вийшли СТС (Росія), TNTLA (Латинська Америка), Canadian Broadcasting Corporation (Канада) та One HD (Австралія). Золоту і срібну нагороду у цій категорії, як зазначається на офіційному сайті, здобув телеканал Латинської Америки  TNTLA.

 

Арт-директор 1+1, режисер роликів Роман Деріга зауважує:  «Наша творча команда - продюсер відділу дизайну Павло Кірсанов, оператор Сергій Півненко, дизайнер Денис Кондратенко та я - радий, що вже вкотре PromaxBDA відзначає нашу роботу. Не побоюся повторитися, але ми залишаємося кращими в Україні, і це говорить про високий рівень та якість виробленого продукту».

 

Минулого року «1+1» взяв золоту нагороду у номінації Television/Video presentation:  Lower Third Promotion за серію роликів «Діди Морози». У 2009 «1+1» отримав бронзову нагороду PromaxBDA Awards за роботу «Календар квітів».

 

PromaxBDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається найбільш впливовою професійною премією у сфері дизайну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY