Янукович пообіцяв ПАРЄ дати оцінку кожному випадку тиску на журналістів

21 Червня 2011
18497
21 Червня 2011
15:37

Янукович пообіцяв ПАРЄ дати оцінку кожному випадку тиску на журналістів

18497
Янукович пообіцяв ПАРЄ дати оцінку кожному випадку тиску на журналістів

Президент Віктор Янукович заявляє, що усі випадки тиску на журналістів в Україні отримають оцінку відповідних органів влади. Про це він заявив на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи у Страсбурзі, повідомляє «Українська правда».

 

«Усі випадки здійснення тиску на журналістів та обмеження свободи слова отримуватимуть належну оцінку з боку відповідних органів», - заявив Віктор Янукович.

 

«Хочу ще раз наголосити, що чинна влада відкрита до діалогу з питань дотримання свободи слова. Ми уважно ставимось до будь-якої інформації, в тому числі з боку міжнародних правозахисних організацій щодо порушення прав у цій сфері», - наголосив він.

 

Президент також зазначив, що «свобода слова та ЗМІ є одним з найбільших надбань України за роки незалежності».

 

Він також додав, що влада вживає заходів щодо подальшого впровадження суспільного телебачення в Україні. «Реалізація цього завдання значно підвищить об\'єктивність інформації, розширить кордони української демократії та свободи слова», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду