«События» каналу «Україна» оновили дизайн (ФОТО)

21 Червня 2011
10099
21 Червня 2011
11:04

«События» каналу «Україна» оновили дизайн (ФОТО)

10099
«События» каналу «Україна» оновили дизайн (ФОТО)

Інформаційна програма «События» телеканалу «Україна» вийшла в новому графічному оформленні. Про це повідомляє  прес-служба телеканалу.

 

Як зазначається, новий дизайн зберігає спадкоємність на рівні основних візуальних елементів, однак, у той же час, графіка стала яскравішою, з більш глибокими складними кольорами, великою кількістю світла і «глянцевих» елементів, із більш активним внутрішньо кадровим рухом і монтажем.

 

Новий дизайн розробляла компанія Milk Identity & Communications. «Відчуття "глянцевості" з великою кількістю світлових бліків було одним із ключових при розробці ескізної пропозиції під час тендеру», - розповідає креативний директор компанії Дмитро Кліщик.

 

Завданням розробників було у стислі терміни створити оформлення для двох програм - «Событий» та «Событий недели». «Стилістично дві програми повинні були бути дуже близькі, тому природно було розділити їх за кольоровою гамою, зберігаючи при цьому базові графічні елементи», - говорить пан Кліщик.

 

За його словами, фінальний вибір кольорової гами був здійснений спільно з керівництвом департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна» і групою продюсерів.

 

«Наша команда вкотре продемонструвала злагодженість, готовність іти вперед, відсутність страху перед змінами і здатність реалізовувати складні проекти. Графічне оформлення вийшло таким, як ми його задумали. Це був тривалий процес. Однак все було легко і динамічно», - розповідає директор департаменту інформаційного мовлення Ігор Золотаревський.

 

События

 

События
 

 

Нагадаємо, інформаційна програма «События» виходить на телеканалі «Україна» понад 10 років. Ведучі - Олена Кот і Євген Міхін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10099
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kuzma
4715 дн. тому
Звичайна графіка нічого нового. Тим хто знається на 3D взагалі смішно читати фрази на кшталт: - "... здатність реалізовувати складні проекти....Це був тривалий процес. Однак все було легко і динамічно". Чому автор цього опусу не поцікавився скільки коштував такий ре-дизайн? Чому немає аналізу того, наскільки вдало виконана робота і т.п.?
SamTakyj
4715 дн. тому
Цвета как раз традиционные, бело-голубые от Партии регионов. Плюс отчетливая местами желтизна. Все правильно
rr
4715 дн. тому
глядачі- то таке, головно, що до цього звикли ті, хто гроші на зміні дизайну пиляє. Скоро почнуть міняти щомісяця?
Qcumber
4715 дн. тому
"События" часто змінюють дизайн - раз на півроку. Але це добре. Головне не переборщити, бо так глядачі звикнуть до цього...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду