detector.media
17.06.2011 17:13
Анфіса Чехова стане однією із суддів шоу «Мастер-шеф» на СТБ
Анфіса Чехова стане однією із суддів шоу «Мастер-шеф» на СТБ
Інші двоє - колумбійський шеф-кухар та український ресторатор

Суддями кулінарного шоу каналу СТБ «Мастер-шеф» стали шеф-кухар Ектор Хіменес Браво, ресторатор Микола Тищенко та актриса і ведуча Анфіса Чехова. Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

 

Нагадаємо, раніше ТК писала про те, що Анфіса Чехова є кандидатом на роль ведучої кулінарного шоу. Як наголошується в повідомленні каналу, вона буде суддею «з правами головного спікера» проекту.

 

СТБ зазначає, що Ектор Хіменес Браво входить до топ-250 кращих шеф-кухарів світу, колумбієць за національністю, він навчався в США та Канаді, працював у ресторанах США, Сінгапуру і Росії. В Києві організував і запустив ресторанний комплекс готелю «Інтерконтиненталь».

 

Микола Тищенко є власником мережі київських ресторанів «Велюр», «Ришелье», «Сейф», «Вулик», суші-бару «Пушистый» та інших, президентом групи компаній «Наша карта», засновником Школи кулінарної майстерності.

 

«Саме суддям належить випробувати і перевірити учасників "Мастер-шефу": не тільки на майстерність, але й на доцільність, витримку, стресостійкість, дисциплінованість і вміння працювати в команді. Ці якості, необхідні в професії шеф-повара, судді будуть визначати в процесі виконання учасниками спеціальних завдань. Ті, хто витримають випробування, проходять у наступний етап. А слабкі - покидають проект», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, «Мастер-шеф» запланований на осінь 2011 року у вечірньому праймі СТБ.

 

Як писала ТК,  СТБ розробляє кулінарне шоу «Мастер-шеф» за однойменним форматом MasterChef британського продакшну Shine. MasterChef уперше вийшов в ефірі Бі-бі-сі у 2005 році. Згодом було створено кілька версій цього шоу - The Professionals For Working Chefs і Celebrity MasterChef. Зазначимо, що американський варіант Master Chef визнано найкращим розважальним шоу 2009 року в США й удостоєно статуетки «Еммі». За умовами проекту, 30 учасників шоу, які пройдуть кастинги, протягом кількох тижнів змагатимуться між собою за звання найкращого кухаря України, 500 000 грн та навчання у кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

 

Нагадаємо, що суддями кулінарного шоу «Пекельна кухня» на «1+1» (американський формат Hell's Kitchen) також були іноземний шеф-кухар, російська телезірка та український ресторатор (Арам Мнацаканов, Юлія Висоцька та Сергій Гусовський, відповідно).

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY