СТБ на осінь робить сімейне шоу «Хата на тата»

16 Червня 2011
25399
16 Червня 2011
15:45

СТБ на осінь робить сімейне шоу «Хата на тата»

25399
СТБ на осінь робить сімейне шоу «Хата на тата»

Канал СТБ готує до нового сезону сімейне шоу «Хата на тата». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Героями реаліті-шоу стануть сімейні пари, які не можуть знайти компроміс у розподілі домашніх обов'язків і вихованні дітей.



За умовами шоу мама повинна залишити сім'ю на тиждень, який вона проведе у відпустці. Жінка зануриться в атмосферу розваг і релаксу, а команда стилістів, фітнес-тренерів і психологів «перетворить замучену маму на принцесу».

 

У цей час чоловік вестиме домашнє господарство і займатиметься дітьми. За допомогою команди психологів глядачі зрозуміють, «чому чоловік не хоче допомагати з прибиранням, не цінує жіночий внесок в облаштування побуту, не може порозумітися з дітьми».



Після тижня розлуки сім'ю чекає фінальне випробування, яке покаже: чи змогли герої програми змінитися і вирішити наболілі питання.

 

Як ідеться у повідомлені, мета проекту - допомогти сім'ям змінитися і стати кращими. «Статистика в Україну сумна: у 70% випадків у сім'ї матріархат, а на 4-ох чоловіків припадають 6 жінок. Ось і основні нарікання: жінки догоджають чоловікам, ставляться до них, як до дітей, в результаті останні лінуються остаточно - газета, диван і телевізор - це кращі друзі сучасного тата. На мамі ж все: діти, клопоти з побуту, приготування їжі, заробітку», - говорить керівник проекту Мирослав Домалевскій.



За його словами, у проекті беруть участь тільки ті герої, які готові до змін: «Ми виявляємо цю готовність на ранньому етапі кастингу. Адже все потрібно змінити - треба тільки почати говорити про це, і навчитися домовлятися», - додає Мирослав.

 

Нагадаємо, сімейне шоу за схожим форматом запускає і канал «1+1» - «Тиждень без жінок».

 

Також у новому сезоні СТБ запустить сімейне реаліті за форматом «Мила, ми вбиваємо дітей» (формат Honey we're killing the kids), весільний проект за форматом In-Law Wedding Wars та дейтинг-шоу «Фермер шукає жінку» (The Farmer Wants a Wife).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25399
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ццц
4665 дн. тому
Шота их заклинило: "Картата потата" , "Хата на тата"...
Максим
4668 дн. тому
Бред-бредовый! Плагиат на плагиате! Ну ничего нового не могут придумать, всё дерут...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду