«Фермер шукає жінку» вийде на СТБ восени

19 Травня 2011
25330
19 Травня 2011
17:38

«Фермер шукає жінку» вийде на СТБ восени

25330
«Фермер шукає жінку» вийде на СТБ восени

Нове реаліті-шоу СТБ «Фермер шукає жінку» вироблятиметься за форматом The Farmer Wants a Wife компанії Fremantle Media і вийде в ефір восени. Про це ТК повідомили у прес-службі.

 

Керівником проекту стала Олена Романенко. Програма виходитиме на СТБ у праймі буднього дня.

 

За форматом десятеро чоловіків-фермерів різного віку та соціального статусу шукають дівчат своєї мрії. Телеканал зніматиме про них відеоролики, де вони розповідатимуть про своє життя, статки й жінку, яку мріють знайти. П'ятеро з них, які отримають найбільшу кількість відгуків та листів від глядачів, стануть основними учасниками шоу.

 

Кожен з них знайомитиметься з п'ятьма дівчатами, вибере з них трьох і поїде з ними до свого будинку, де спробує спільно вести господарство. Саме там відбуватимуться побачення учасників. У фіналі проекту фермери виберуть дівчину, з якою спробують продовжити подальше життя.

 

Телеканал розпочав відбір фермерів. Це мають бути неодружені чоловіки старше 25 років, які мають стосунок до сільського господарства. Анкету можна заповнити на сайті каналу.

 

Нагадаємо, про плани запустити цей проект ТК йшлось у презентації директора департаменту управління персоналом Марії Гудкової на конференції «Телебачення як бізнес» восени 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25330
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЖЖесть
4696 дн. тому
Ну, что тут сказать? СТБ - Сельске ТБ )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду